Glazba, cipele i knjige strast su Nine Badrić

Kad se u studiju emisije Život je lijep nađu dvije plavuše, tema je napretek. Barbara Kolar ugostila je divu naše glazbene scene Ninu Badrić, uvijek zanimljivu i šarmantnupjevačicu koja već dugi niz godina oduševljava svojim talentom i baršunastim glasom.

Njezina besprijekorna karijera koja traje već punih 20 godina uzor je mnogim glazbenicima, a ova lijepa glazbenica bez problema puni sve koncertne prostore diljem regije. Publika je obožava, struka je nerijetko proglašava najljepšim glasom regije, a odnedavno je lijepa brneta postala rasna plavuša – i sve je zadivila promjenom!

Našoj Barbari Kolar otkrila je kako joj se na jednom snimanju svidjela platinasta perika pa je odlučila pokušati. Smatra da je svaka žena makar jednom pokušala biti plavuša i da je vrlo hrabro iz tamne boje ići u blond varijante. Ali, isplatilo se i zadovoljna je.

Publika je se zaželjela - tri godine nije imala veliki koncert u Zagrebu. U samo par dana od objave solističkog nastupa u Lisinskom,  koji će se održati 25. ovog mjeseca, Nina je rasprodala veliku dvoranu. Zbog velikog interesa publike dodatni koncert održat će u ponedjeljak, 30. studenog.

Na brojnim putovanjima najbolji su joj prijatelji knjige, Nina voli čitati. Univerzalnim jezikom ljubavi, barem za nas žene, govore i cipele, njezina posebna strast, a tako se zove i njezin posljednji singl. Baladaje to o odlasku i jednom novom početku...