Iznenađenje za građane! U osječkom tramvaju danas besplatna frizura i šminkanje za sve

Pod sloganom 'Na Silvestrovo u tramvaj uskoči i zablistaj u novogodišnjoj noći!' gradsko poduzeće za prijevoz putnika iz Osijeka pripremilo je silvestarsko iznenađenje za sugrađane za koje vjeruju da se na ovakav način nije odvijalo možda nigdje na svijetu.

Posljednji dan u godini, u osječkom božićnom tramvaju, građanke i građani moći će se potpuno besplatno urediti za doček Nove godine. To će svim sretnicima koji uskoče u tramvaj omogućiti da se iz njega, s 'fancy' frizurom i 'makeupom', upute ravno na Silvestarsku zabavu.

U svakoj vožnji ima mjesta za 15 osoba, a tijekom nje sretnici će se u ugodnoj atmosferi moći urediti za doček Nove. Organizatori se nadaju da će ovaj projekt zaživjeti i idućih godina te postati tradicionalan. A kako upasti u tramvaj za uljepšavanje? Vrlo jednostavno, jer potrebno se samo telefonski predbilježiti za ponuđene termine vožnje.

Silvestarski tramvaj vozit će poznatom rutom božićnog tramvaja, s početnim stajalištem na glavnom osječkom trgu, a odvozit će jedan krug oko kolodvora, nekih 30-tak minuta. Nakon toga, putnici će izaći uljepšani i spremni na provod u najdužoj noći.