U Vinkovcima otvoren kafić u kojem je dopušten pristup kućnim ljubimcima

Dok se prije mnogo godina nije mogao zamisliti ulazak kućnih ljubimaca u ugostiteljski ili nekakav drugi objekt, danas je situacija povoljnija i za ljubimce i za njihove vlasnike.

Tako je u Vinkovcima otvoren prvi kafić u kojem je dopušten pristup kućnim ljubimcima. U njega na kavu ili pivo možete slobodno povesti psa ili mačku, a da vas nitko ne gleda čudno. Ljubimci tu mogu i nešto popiti, a konobari će ih pritom rado  pomaziti.

Vlasnica, nesuđena veterinarka Martina Marjanović mačkama i psima svoja je vrata širom otvorila. Kaže kako je to učinila najviše zbog velikih pasa koji su po njezinom mišljenju neshvaćeni. Ona također ima takvog psa i gdje god su došli, kaže da ih nisu dočekali raširenih ruku. Zato je odlučila učiniti nešto potpuno drugačije.

Otkad su četveronožni ljubimci postali redoviti gosti, u kafiću je 'zavladala' prava ludnica. Kad se pojede i popije, ljubimci su spremni za svakojake vratolomije. No, mješovito društvo se ne svađa i ne tuče. Tu su zbog iste stvari - besplatnog pića, keksića i mnogo maženja.