Najraskošnija manifestacija do sada! Deveti Festival vjenčanja u Zadru

Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja s organizacijom manifestacije "Festival vjenčanja". Deveti po redu Festival vjenčanja održat će se 20. i 21. veljače u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu s Ilirijom d.d. i Arsenalom.

Prema riječima organizatora, i ove je godine u sklopu događanja pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje. "Festival vjenčanja" prvi je put organiziran 2008. godine u prostoru zadarskog Arsenala, a već je na početku dobio vrlo uspješne ocjene, kako među sudionicima, tako i među posjetiteljima.

Sudionici su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti u vezi s organizacijom vjenčanja: saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari i drugi. Uz interes sudionika, svake godine za ovo događanje sve veće zanimanje pokazuju i mediji, posjetitelji te najšira javnost.

Broj zainteresiranih sudionika Festivala vjenčanja iz godine u godinu raste, ali njegov Organizacijski odbor zadržao je koncept malog sajma koji se nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala. Ove godine nastupit će preko 50 izlagača; ( salona vjenčanica, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, zlatara, organizatora vjenčanja, turističkih agencija, restorana, slastičara i drugih ).