Luksuzne hrvatske torbice koje su osvojile svjetske metropole

Svijet ne bi bio isti bez nekih hrvatskih izuma. Da nije bilo Hrvata ne bi bilo penkale, padobrana, a muškarci zasigurno ne bi bili dovoljno elegantni bez kravate. Odnedavno su Hrvati poznati po još jednoj inovaciji koja će zasigurno razveseliti žene.

Riječ je o torbicama u koje je po prvi puta netko uspio ušiti originalno ulje na platnu. Iako je njihova autorica Suzana Kozina krenula s proizvodnjom prije nešto više od godinu i pol dana, ove su torbice već dostigle svjetsku slavu. Pritom je interesantna i činjenica da su većina kupaca ovog proizvoda muškarci. 

Zanimljivo je i da osim gotovih torbi kupac sam može naručiti motiv ulja na platnu za koji želi da u nju bude ušiven. Ove doista posebne i unikatne ljepotice već su našle svoje kupce u svjetskim modnim metropolama, a na izboru za Miss svijeta jednu od njih nosila je aktualna hrvatska missica Maja Spahija.

Autorica je otkrila da će se njezine torbe uskoro naći u ekskluzivnoj ponudi jedne velike londonske kuće. Na nagovor ekipe emisije 'Život je lijep' Suzana je pristala stati pred kamere te po prvi puta podijeliti priču o tome kako je došla na ideju da počne proizvoditi ove doista jedinstvene torbice.