U Zagrebu održan treći Sajam kućnih ljubimaca

U protekla tri dana, Zagreb je bio pravi raj za istinske ljubitelje i vlasnike životinja te za one koji to žele postati. Treći sajam kućnih ljubimaca privukao je brojne posjetitelje koji su uživali u druženju s raznim životinjama - od pasa i mačaka do ptica i gmazova.

Uz edukativni program, poput plesa sa psima, pokaznih vježbi i modne revije, ovaj sajam svakako je pravo mjesto za ljubitelje životinja, ali i djecu. Naime, za njih su ove godine po prvi put organizirane zanimljive i kreativne radionice.

Ipak, najzanimljiviji dio bio je izbor najljepšeg psa, odnosno glavne njuške sajma. On se održava već četvrti put, a pobjednici, odnosno plasirani na prva tri mjesta, osvajaju i atraktivne nagrade. Na izboru je sudjelovalo čak 120 pasa sa svojim vlasnicima, a na kraju je titulu glavne njuške osvojio Didi iz Velike Gorice.

Uz bogati sadržaj, mnoštvo izlagača i nagradne igre, cijeli događaj ima i dobrotvorni karakter pa je tako tijekom prošla 2 sajma udomljeno oko 80 životinja. Kako ističu organizatori, pas je najvjerniji  čovjekov prijatelj pa, tako i zaslužuje - samo najbolje.