Biste li probali čokoladu s kulenom?

Nisu Slavonci meštri samo za kulen nego i za čokoladu. Stoga je bilo samo pitanje vremena kada će netko odlučiti spojiti ih.

Slavonske ruke, belgijska receptura i nastanu praline domaće proizvodnje. Od bijele, mliječne i tamne čokolade, oblutci, piramide i kocke užitka. Uz dodatak paškog sira, konoplje, maka, maslinovog ulja, papra, bosiljka, malina, đumbira, anisa, ružmarina... I najnovije - s kulenom. Mala remek-djela, proizvod su osječanke Sonje Bošnjak.

Rađene su bez konzervansa, bez ikakvih aditiva što bi produživalo rok trajanja. Velika je razlika probati svježu čokladu u odnosu na ovu kupovnu. Jer prava čokolada ima poseban okus, jedan puni, božanski okus, kaže ova stručnjakinja.

Kako nastaje ručno rađena čokolada s kulenom, spoj slatkoga i slanoga, pogledajte u videozapisu: