Najveća imena glazbene scene na ovogodišnjoj dodjeli Porina

Svečana dodjela nagrade ove će se godine održati u velikoj dvorani Športskog centra Gripe, splitskoj oazi glazbe i sporta. Split je tako po drugi put postao grad domaćin ove prestižne glazbene manifestacije.

I ove nas godine zasigurno očekuje pravi glazbeni spektakl, a svoj su nastup uživo potvrdila i neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene. Nastupi glazbenika, uz samo proglašenje dobitnika prestižnih kipića, uvijek su bili najbolji dio večeri pa ne sumnjamo da će i ove godine biti tako.

U velikoj dvorani ŠC Gripe priprema se raskošna pozornica, a uživo će nastupiti Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos, TBF, Maja Posavec, Dječaci, Queen of Sabe, Nina Kraljić, Auguste, Matija Dedić, Ivan Zak, Bruno Krajcar, Dunja Knebl i Kololira, Ante Cash, Saša Antić, Pavel, Vatra i Hladno pivo.

Ovogodišnju svečanu dodjelu glazbene nagrade Porin vodit će šarmantni televizijski voditelji Duško Ćurlić i Iva Šulentić koji uskoro započinju s pripremama za finalnu svečanost. I ove godine naša najveća glazbena manifestacija bit će otvorena i za publiku, pa će tako svi posjetitelji zajedno s gledateljima pred malim ekranima moći sudjelovati u dodjeli najprestižnijeg hrvatskog kipića uz svoje omiljene zvijezde.