Hrvatska perjanica Concept One hit sajma

Najnoviji modeli automobila ponovno vas očekuju ove godine od 3. do 13. ožujka na 86. godišnjem međunarodnom Salonu automobila u Ženevi.

U središnjem izložbenom prostoru čak 60 renomiranih proizvođača predstavit će svoje novitete u dizajnu, futurističkim prototipovima i kreacijama automobila. Salon automobila u Ženevi održava se 86. put u povijesti, a brojni novi modeli bit će izloženi na čak 106 000 kvadratnih metara prostora u 'Palexpou'.

Ove godine očekuje se da će ga posjetiti više od 10 000 specijaliziranih automobilskih novinara iz cijelog svijeta. Izloženo je više od 1 000 vozila, kako najnovijih noviteta, tako i serijskih modela, ali i raznih prototipova te najavljeno kako će na salonu biti više od 120 svjetskih i europskih premijera.Hrvatska perjanica, Rimčev Concept One, hit je sajma. Superautomobil s četiri elektromotora, s nevjerojatnih 1088 konja, brži od 350 kilometara na sat, ostavlja sve bez daha.Organizatori su objavili kako će na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi nastupiti više od 200 izlagača iz 30 država, a očekuje se više od 700 000 posjetitelja.