Uvod u turističko proljeće: kako i što kuhaju Gorani

Fužine turističkom tradicijom mogu stati uz bok morskim destinacijama poput Opatije, Lošinja ili Raba. Ovih zimskih mjeseci ne miruju kada je u pitanju turistička ponuda. Snijega ove zime baš i nema, ali domaće gastro delicije uvijek su prisutne. Pogotovo dok traju 'Dani goranske kuhinje'.

Tijekom ove manifestacije do 24. ožujka možete upoznati gastronomsku ponudu Gorskog kotara po promotivnim cijenama te probati što to Gorani nastoje zaštititi kao autohtone specijalitete. Projektom 'Dani goranske kuhinje' Turistička zajednica Općine Fužine posjetiteljima u tri ugostiteljska objekta nudi posebnu, promotivnu prigodu da bolje upoznaju gastronomsku ponudu Gorskog kotara.

Ujedno žele pridonijeti ponavljanju rezultata iz prošle, za Fužine turistički iznimno uspješne godine. Rijetkima koji još nisu uspjeli upoznati posebnosti gastronomije Gorskog kotara, direktor Turističkog ureda u Fužinama Marinko Jakovljević poručuje da će mogućnost kušanja po promotivnim cijenama imati svakodnevno te će svake subote u jednom od objekata raditi i posebne prezentacije.

Fužine uz ovu najnoviju ponudu ponovno dokazuju kako je inovativnost u turizmu najbolji recept za privlačenje gostiju. Više o tome doznala je ekipa Hrvatske televizije.