Dvoje ekonomista i studentica životni su poziv pronašli u pekarnici

Daleko od svega onoga što povezujemo s njihovom strukom, dvoje ekonomista i studentica prava svoj su životni poziv pronašli u pekarnici.

Ideja koja je promijenila živote dviju sestara i njihova prijatelja bila je proizvodnja kruha bez aditiva, uz upotrebu samo triju osnovnih sastojaka - brašna, soli i vode. Proizvod je nastao na našoj zajedničkoj ideji da želimo jesti kruh koji nam je baš fin, koji bi i mi sami jeli. I tako smo i razvili cijelu priču, kaže jedan od njih Bruno Majić.

Ovakav potez možda bismo očekivali od onih koji su od malih nogu petljali po kuhinji, isprobavali razne recepte i nova jela redovito predstavljali članovima obitelji. Međutim, sa sestrama Zajec to nije bio slučaj. Počela sam kuhati tek kad sam dobila dijete, ali volim kuhati i za svoju familiju i za prijatelje te što sam starija, sve više i više se vidim u kuhinji, kaže Anamarija Zajec Palić.

Oni kažu, sve se može kad se hoće. Svatko može naučiti praviti dobar domaći kruh. No, nemojmo se zavaravati da ostvarenje sna dolazi bez žrtve. Iza njih, baš kao i pred njima, mnogobrojne su neprospavane noći, no nije im teško. U tome je čar kada radiš ono što voliš.