Body Empathy, spoj vježbanja i psihologije koji vodi do sreće

Volite fizičku aktivnost, ali vam u tome nedostaje briga za psihu? Body Empathy nova je tehnika vježbanja koja ujedinjuje i jedno i drugo.

Tina Drašner je ekonomistica iz Zagreba. Uživa punim plućima u životu. Voli putovanja, glazbu i posebice sport. Sebe opisuje kao osobu kojoj je u tjelovježbi bitna i emocionalna komponenta.

Uvijek mi je bila želja vježbati cijelim svojim bićem. Današnjim ženama koje moraju ispunjavati toliko uloga od majke do domaćice, mislim da im je teško, a ovaj način im može puno toga olakšati, kaže Tina. Ispunjenje svoje želje je pronašla u novom načinu vježbanja imena Body Empathy

To je tehnika koja na prirodan način poboljšava tjelesno, emocionalno, psihološko i socijalno funkcioniranje. Spaja kineziologiju i psihologiju, a temeljena je na kineziološkim, neuroznanstvenim i psihologijskim istraživanjima, kaže kineziologinja Ana Kuhanec.

Ideja o ovoj tehnici rodila se iz Aninog dosadašnjeg rada. Naime, ona uspješno spaja tjelovježbu koja ima emocionalnu komponentu u svom Senzualnom fitnesu. Sama tehnika nastala je zajedničkim snagama nje i Hrvoja Malekovića.