Započnite jutro kružnim treningom

Grupni treninzi dinamičan su način vježbanja. Skupina nas potiče na vježbanje i u trenucima neraspoloženja, a dobri instruktori dovest će nas do željenoga cilja!

Takve skupine i instruktore upoznali samo na mnogim mjestima u Hrvatskoj, a danas vam predstavljamo jutarnji kružni trening Play Fitnessa. Ovi simpatični, mladi voditelji imaju, kako samo kažu, samo jedan cilj, učiniti zajednicu spremnijom i aktivnijom. Promišljenim treninzima, dobrim rasporedom i razmišljanjem o potrebama ljudi, svoj su prostor učinili ne samo funkcionalnim već i mjestom na koje se rado dolazi.Jutarnji kružni trening koji vam preporučujemo ima sve odlike standardnog kružnog treninga, no ovaj se radi sa stanicama u mjestu, a ne u prostoru. Vrlo je raznolik i to ga čini zanimljivim. Trening je to bez koreografije, u kojem kombinacijom intervala visokog, niskog ili srednjeg  intenziteta brže gubite višak kilograma, poboljšavate snagu, tjelesnu izdržljivost i kondiciju. Jutro vam tako započinje dobrom energijom, a dan koji je pred vama izgleda kao da ima više sati.

Posebna će se pozornost staviti na mišiće leđa i trbuha, na one mišiće koji drže vaše cijelo tijelo. Svladavanje ovih vježbi, donijet će dobre rezultate. No zapamtite, mršavljenje nije jedino što želite ili na što bi vas ovdje poticali. Funkcionalni i lijepo oblikovani mišići, postat će stvarnost, ali najviše od svega podići će se razina zadovoljstva, vaše će zdravlje dobiti efikasnoga pomagača u vježbama i sa sata ćete otići nasmijani. Nije li to primaran cilj?