Nina Kraljić i 'Lighthouse' 4. na kladionicama

Prije samo 24 sata objavili smo pjesmu s kojom će nas Nina Kraljić predstavljati na Eurosongu u Stockholmu - Lighthouse. Reakcije fanova ovog glazbenog natjecanja su više nego obećavajuće.

Bilo je potrebno samo nekoliko sati da se naša pjesma nađe među favoritima, ako je vjerovati kladinonicama. Trenutačno se nalazimo na 4. mjestu, a ispred nas su samo Švedska, Rusija, i Australija.

Pjesma je na Nininom službenom Youtube kanalu do sada pogledana 397.796 puta, a broj raste iz minute u minutu. Komentari su više nego pozitivni, naročito oni koji dolaze iz ostalih europskih zemalja.

Jedini negativni komentari koji su se do sada mogli čuti dolaze od dijela domaće publike koja prvenstveno zamjera što Nina pjesmu izvodi na engleskom jeziku.

Nakon što je propustila dva Eurosonga, Hrvatska se s Ninom Kraljić vraća na popularno natjecanje i to u godini u kojoj Hrvatska radiotelevizija obilježava dvije značajne obljetnice – 90 godina postojanja Hrvatskoga radija i 60 godina postojanja Hrvatske televizije. Nina će nastupiti u prvoj poluzavršnici Eurosonga, koja će se održati 10. svibnja u Stockholmu, a cjelokupni tim hrvatske predstavnice vjeruje i u njezin plasman u završnicu natjecanja 14. svibnja.

Kreativni tim vrhunskih profesionalaca ovih dana intenzivno radi na osmišljavanju Ninina nastupa. Razmišlja se o frizuri, kostimu, rasvjeti, šminki, ali najviše, naravno, o samome scenskom nastupu i izvedbi.

Predstavljena pjesma Lighthouse s kojom Nina Kraljić nastupa na Eurosongu