Na setu druge sezone serije 'Crno-bijeli svijet'

Produkcijska kuća Interfilm počela je 13. veljače za Hrvatsku radioteleviziju snimati drugu sezonu serije Crno-bijeli svijet autora Gorana Kulenovića. Riječ je o 12 novih epizoda popularne dramske serije s humorističnim elementima čija se radnja u novoj sezoni odvija tijekom 1981. i 1982. godine. 

U središtu pozornosti ponovno su novinar Voljen Kipčić Kipo i njegov najbolji prijatelj, fotograf Đermano Kurtela zvan Žungul, a uz njihovu potragu za dobrim provodom i temama koje bi im mogle pomoći da se iz svijeta studentskog novinarstva prebace u više profesionalne sfere, odnosno počnu raditi za Start i Danas, pratimo i događanja u obitelji Kipovih roditelja. 

Jedno od glavnih mjesta događanja i ove je sezone Zagreb sa svojim poznatim okupljalištima, novinskim redakcijama, koncertnim prostorima, ulicama i kvartovima, a pojedini dijelovi priče odvest će vas i u druge gradove, poput vojarne na nemirnom Kosovu, motela s Ladina maturalca ili brigadirskoga naselja na omladinskoj radnoj akciji, otkrili su autori serije.

Neizostavna dramaturška sastavnica bit će autentična glazba s početka osamdesetih, pa će druženje s junacima Crno-bijelog svijeta biti obojeno poznatim pjesmama Filma, Haustora, Idola, Aerodroma, Novih fosila i drugih skupina i solista tadašnje glazbene scene.  

U seriji, u novih 12 nastavaka, nastupa više od 150 glumaca. Snima se 'punom parom', a što gledatelje očekuje u drugoj sezoni doznala je ekipa emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.