Izazovite sebe ili partnera i vježbajte

Znate li koliko često ljudi postavljaju pitanje - kako ću najbrže smršaviti? Svakodnevno po nekoliko puta. Moj odgovor ih nikada ne razveseli. Jer pravila nema i jedino što je potrebno je dobra volja, a to najčešće nedostaje.

Ali eto, čuda postoje, pa sam za vas našla Sparta program koji možete vježbati u Euforii! Zgodno ime, zar ne?

Upoznavši Tijanu Perivić i njezinu razornu energiju postalo je jasno da se rezultati ovoga treninga mogu vidjeti u samo mjesec dana. Vidjela sam ja i druge slične treninge, ali, iako vrlo kvalitetni, nisu imali Tijaninu snagu i veselje, poticaj i strogoću!

Riječ je o kružnom treningu u kojem se na pojedinim mjestima  u određenim intervalima izvodi neka vježba. Postoji naravno i stanka, ali i strogo određeni intervali vježbanja i to treningu daje efikasnost. Tijana modificira vježbe za one koji neku ne mogu svladati. Jer nije poanta vježbanja u muci, već u radosti svladavanja neke zadaće.Kada smo mi bili na treningu, skupina žena bez problema radila je 55 minuta. Bilo je tu smijeha i crvenih obraza, no niti jedna nije popustila. Neke su čak postigle male osobne pobjede. Rekviziti su bili različiti, poput lopte popularno zvane medicinka, koja teži pet kilograma, girje u različitim težinama, 'običnih' utega, traka. Sve je bilo vrlo brižljivo posloženo u jednu cjelinu i, što je najvažnije, cjelinu koja se može svladati. Jer samo iz takvog treninga možete napredovati. Onog časa kada smo svladali neku težinu, tijelo se navikava na taj proces i treba promijeniti vježbe, kaže nam Tijana. I zato se vježbe mijenjaju, a vježbači napreduju.

U videu je i mali trening. Izazovite sebe ili partnera i vježbajte.