Dan velikih valova! Hugh Jackman spašavao kupače na plaži u Sydneyu

Poznati australski glumac Hugh Jackman pretvorio se iz filmskog junaka akcijskih filmova u pravog spasioca, pomogavši svom sinu, ali i ostalim kupačima da se othrvaju opasnim oceanskim strujama i valovima.

Vijest su prenijeli australski mediji, dodajući da je Jackman taj dan uživao s obitelji na plaži Bondi Beach u Sydneyu koju posebno zbog velikih valova vole surferi. Televizijska mreža Nine prikazala je snimku Jackmana koji jednog čovjeka drži za ruku i povlači ga iz brze struje, no naknadno je taj muškarac prepričao da je skupa s glumcem pomagao njegovoj kćeri da se probije kroz velike valove.

Jackman je poslije iz oceanskih valova izvukao i svog 15-godišnjeg sina Oscara. Ovaj glumac atletskog izgleda javnosti je najpoznatiji po ulozi Wolverinea u serijalu X-Man, a u Sydney je stigao nakon međunarodne promocije svog novog filma Eddie the Eagle.

Za Hugha Jackmana veliki oceanski valovi nisu nepoznanica. Glumac i njegova supruga vlasnici su stana na plaži Bondi vrijednog 5,9 milijuna američkih dolara i često ga se vidi kako uživa surfajući. Zbog opasnih valova zatvoren je veliki broj plaža u Sydneyu, uključujući Bronte i Maroubra.