Adele se privremeno povlači iz svijeta glazbe

Unatoč tomu što je svjetsku turneju počela prošli mjesec i dosad odradila niz nastupa diljem Europe i Sjeverne Amerike, pjevačica Adele navodno planira uzeti petogodišnju stanku.

Slavna glazbenica privremeno će se povući iz svijeta glazbe jer se želi u potpunosti posvetiti trogodišnjem sinčiću Angelu, pišu britanski mediji. Izvor blizak pjevačici za The Sun je kazao: Svojim najbližim prijateljima najavila je povlačenje sa scene na pet godina prije izdavanja sljedećeg albuma. Još uvijek je nova u ulozi majke i ne želi propustiti ništa u Angelovu odrastanju.

Jednostavno se želi odmaknuti od trenutačne medijske pozornosti. Obožavateljima će to vrlo teško pasti,
dodao je. Pjevačica ima sina iz veze s partnerom Simonom Koneckim. Adelina turneja trebala bi završiti krajem studenoga nakon 105 predviđenih nastupa, a nakon toga se odlučila posvetiti isključivo obitelji, pišu mediji.

Isto je napravila i prije posljednjeg albuma '25', koji je izašao 2015. Tada je pauzirala tri godine. Zlobnici kažu da bi, ako se nagađanja pokažu istinitima, obožavatelji Adele uskoro mogli reći 'Goodbye' umjesto 'Hello'.