Vježbom protiv inkontinencije

Taj neugodan osjećaj, pobjeglo vam je. Ne govorite o tome, skrivate, mislite da će proći. Ali ne prolazi samo od sebe. A onda još neugodniji osjećaj kupovanje uložaka, pa ginekološki pregled, pa možda i operacija. A niste baš starija osoba! Utješite se. Ima jednostavnijih rješenja.

U PBS centru za sportsku izvrsnost, kineziolozi su oblikovali vježbe protiv inkontinencije. Na maloj, kontrolnoj grupi, vježbama su postigli izvrsne rezultate.



Vježbe nisu teške, lako ih je naučiti i nakon instrukcija koje vam daju profesori kineziologije, vježbe možete raditi i sami.

Razgovarajući sa ženama koje su već vježbale na taj način, saznali smo da su rezultati izvrsni, a neke su žene, tako vježbajući, izbjegle operaciju.

Inkontinencija pogađa sportašice, plesačice, one koje rade teške poslove, žene koje su imale više porođaja. I ne, ne morate biti 'stariji' da vam se to dogodi, jer to se može dogoditi i mladim ženama. Do sada su se teži slučajevi rješavali operacijama, no kineziolozi okupljeni u PBS centru sportske izvrsnosti, pokrenuli su istraživanje u suradnji s Klinikom za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici o svrhovitosti vježba protiv inkontinencije. Kineziologinja Adriana Stričević inicijator je tog istraživanja, a u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'  govorila je o njemu.




Zato pogledajte naš video s vježbama i vježbajte s nama.