'Batman protiv Supermana' i 'Moje grčko vjenčanje 2' novi hitovi u hrvatskim kinima

Hrvatski dugometražni dokumentarci predstavljaju rijetkost u kinoprogramu te svakako treba istaknuti početak prikazivanja upravo jednog takvog rada.

To je film 'Gnothi Seauton: Upoznaj samog sebe', kandidat za Oscara 2015. Naslov je izreka upisana na zidu starogrčkog Apolonova hrama u Delfima, a u središtu mu je životni i sportski put Janice Kostelić i Ivice Kostelića. Autor je filma Bruno Kovačević koji je na njemu radio dvadeset i tri godine.
 
U kinima možete pogledati i nastavak filma koji je u vrijeme premijere 2002. bio pravom senzacijom. To je romantična komedija 'Moje grčko vjenčanje' koja je u svom žanru postala najgledaniji naslov svih vremena. Četrnaest godina kasnije kanadska komičarka grčkog podrijetla Nia Vardalos ponovno je scenaristica i glavna glumica u filmu 'Moje grčko vjenčanje 2'

Tu je još i priča u kojoj se Superman i Batman sukobljavaju u znanstveno-fantastičnom spektaklu 'Batman protiv Supermana: Zora pravednika'. U njemu 'Čovjeka-Šišimiša' tumači oskarovac Ben Affleck, a 'Čovjeka-od-Čelika' Henry Cavill.