The Voice: Počinju borbe za glasove publike

Nakon audicija, dvoboja i nokauta u showu TheVoice – Najljepši glas Hrvatske u subotu počinje najzahtjevniji dio natjecanja – emisije uživo. U prvoj emisiji uživo za naklonost „petog mentora“, a to su gledatelji i slušatelji, borit će se 16-ero pomno odabranih, vrhunskih pjevača.

Tim svakog mentora – Jacquesa Houdeka, Indire Levak, Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka – sada ima po četvero natjecatelja, koji u subotu imaju zadatak glasom, interpretacijom, emocijom i karizmom doprijeti do gledatelja Hrvatske televizije i slušatelja Hrvatskoga radija. Upravo oni telefonskim pozivima mogu spasiti po dvoje natjecatelja iz svakoga tima i odvesti ih korak dalje u pokušaju osvajanja titule najljepšega glasa Hrvatske. O sudbini preostalih dvoje natjecatelja iz svakog tima odlučuje njihov mentor ili mentorica.

U prvoj emisiji uživo u Jacquesovu timu nastupat će: Alen Đuras, Ivana Sutlović, Petra Vurušić i Rea Matić. U Indirinu timu su četiri dame: Eni Jurišić, Lucija Lučić, Matea Dujmović i Ruža Janjiš. Tonyjev tim u prvoj emisiji uživo predstavljat će: Ana Androić Knežević, Edgar Rupena, Ivona Šimunić i Monika Perić. Pod vodstvom mentora Ivana za naklonost gledatelja borit će se: StefanyŽužić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić

Kojih će se 12-ero natjecatelja plasirati u četvrtfinale, saznat ćemo u subotu 2. travnja od 20 sati na Prvome programu Hrvatske televizije, a program možete pratiti i na Drugome programu Hrvatskoga radija.

TheVoice – Najljepši glas Hrvatske možete gledati preko službene internetske stranice, Facebooka i Twitter stranice, Instagrama te YouTube kanala. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija Sve više korisnika mobilne aplikacije za android i iOSTheVoice Hrvatska prati omiljene natjecatelje, ekskluzivne sadržaje i zabavlja se uz nagradne igre.