Hrvatski paraolimpijci zaposjeli domaće tribine

Koliko je vrhunskim sportašima važna podrška navijača, hrvatski paraolimpijci ukazuju vlastitim primjerom, navijajući na utakmicama domaćih klubova Zagreb.

Na zadnjim europskim utakmicama KK Cedevita i RK PPD Zagreb na navijačkim tribinama mogla se vidjeti glasna skupinu navijača s transparentom 'Naprijed naši! Jedni uz druge i u Riju 2016.'. Riječ je o hrvatskim paraolimpijcima koji su odlučili svojim primjerom pokazati ono što i sami neizmjerno priželjkuju, a čega im manjka - podrške navijača.
[EMBED:https://www.facebook.com/ZakladaParaolimpijac/videos/1158041030886966/]
Dio je to veće kampanje koju je pokrenuo Hrvatski paraolimpijski odbor (HPO) sa sloganom 'Između pravih sportaša nema razlike - razliku čine navijači'. Svrha kampanje je podići svijest građana da se uz Olimpijske igre ove godine održavaju Paraolimpijske igre u Riju i da svim sportašima treba jednaka podrška.

O toj kampanji, sportašima s invaliditetom i podršci navijača u emisiji Dobro jutro, Hrvatska govorili su Ticijan Komparić, glavni tajnik Hrvatskog paraolimpijskog odbora i hrvatska paraolimpijka Sandra Paović.