Pogledajte videospot pjesme 'Lighthouse' Nine Kraljić

Službeni videospot za pjesmu Lighthouse kojom će Nina Kraljić predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu objavljen je danas na Nininom službenom Vevo kanalu.

Dok promotivni videospot, objavljen prošloga mjeseca, prikazuje glavne motive pjesme Lighthouse, svjetionike i olujno more, službeni videospot temu nade prikazuje na dublji način. Redatelj spota, Filip Filković Philatz, istaknuo je da je glavna zamisao u osmišljavanju spota snimanog poput kratkometražnog filma bila kreiranje svijeta koji okružuje i zaokružuje pjesmu i Ninu kao glavnu protagonisticu.

Što Nina kaže o spotu, pogledajte na stranicama Eurosonga.Čim se pojavila, pjesma 'Lighthouse' osvojila je mnoge. Službeni audioisječak pjesme na YouTubeu trenutačno ima više 1,8 milijuna pregleda, dok je promotivni videospot pregledan više od 600 tisuća puta.

Podsjetimo, Nina Kraljić nastupit će u prvoj poluzavršnici Eurosonga, 10. svibnja u Stockholmu, a cjelokupni stožer hrvatske predstavnice vjeruje i u njezin plasman na završnicu natjecanja 14. svibnja.