Tišnjanska rock atrakcija 'Teški osjećaji'

Tišnjanski pop-rock-sastav Teški osjećaji kreće u pohod na glazbene ljestvice. Tisno im je - kažu - postalo tisno. Bend žari i pali već pet godina, a sviraju puno dulje.

Frontmen je Željko Marača. a bend čine i Petar Garofilić (gitara), Toni Lučić (truba), Ante Lordan (bubnjevi) i Luka Berak (bas). Riječ je o izdancima netipične tišnjanske limene glazbe KUD Hartić, koja se proslavila obradama pjesama Deep Purplea, Led Zeppelina, i drugih ikona rock glazbe.

Dosad su odradili 51 gažu, mahom u Županiji, a sada na koljena žele baciti domaću glazbenu scenu.  Glazbene će urednike pokušati kupiti autorskim pjesama koje potpisuje šef i poštar Marača. Žanrovski je svaka različita - od punka do reggea, rock'n'rolla.

'Slobodan' je treći spot Teških osjećaja, ali je prvi čija se promocija dogodila izvan Tisnog. Bend ima već 40-ak autorskih pjesama. Energični bend, melodiozni refreni, dobar jak ritam – to su, kažu, njihovi aduti. Album imaju spreman, publiku su osvojili, Tisno su prerasli – a sada krupnim koracima grabe dalje.