'The Voice' večeras napustile Ana, Rea, Stefany i Lucija

U četvrtfinalu showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske nastupilo je 12. natjecatelja. Četvero njih napustilo je show - Ana Androić Knežević, Rea Matić, Stefany Žužić i Lucija Lučić.

Mentori su večeras posljednji put u drugoj sezoni showa mogli odlučiti o daljnjem prolasku natjecatelja. Po jednog natjecatelja iz svakoga tima odabrali su gledatelji i slušatelji showa. Kao i prošle sezone u polufinalnoj i finalnoj emisiji o natjecateljima odlučuju isključivo glasovi gledatelja i slušatelja. 

Prva je na pozornicu večeras izašla Monika Perić iz tima Tony. Otpjevala je Vannin hit Kao da te nema tu. Zatim je nastupio Edgar Rupena s pjesmom Pismo ćali Vice Vukova. Posljednja natjecateljica iz tima Tony bila je Ana Androić Knežević. Izvela je pjesmu Runnin' (Lose it all) Naughty Boy ft. Beyoncé, Arrow Benjamin.

Publika je glasovima spasila Edgara Rupenu dok je Tony izabrao Moniku Perić. Show je napustila Ana Androić Knežević.

Prva natjecateljica iz tima Jacques koja je izašla na pozornicu bila je Petra Vurušić s pjesmom Love on top koju izvodi Beyonce. Sljedeći je nastupio Alen Đuras s pjesmom Just the way you are Bruna Marsa. Posljednja je nastupila Rea Matić. Izvela je Morcheebinu pjesmu Rome wasn't built in a day.

Publika je glasovima spasila Alena Đurasa dok je Jacques izabrao Petru Vurušić. Show je napustila Rea Matić.

Prva natjecateljica iz tima Ivan koja je izašla na pozornicu bila je Stefany Žužić. Otpjevala je pjesmu Moja posljednja i prva ljubavi Tereze Kesovije. Zatim je zapjevao Vedran Ljubenko. Izveo je Billie Jean, veliki hit Michaela Jacksona, verzija Chrisa Cornella. Posljednja natjecateljica iz tima Ivan bila je Tajana Belina. Otpjevala je Forever Young, pjesmu Joan Baez.

Tajanu Belinu svojim glasovima spasila je publika. Ivan je od ispadanja spasio Vedrana Ljubenka. Show je napustila Stefany Žužić.

Lucija Lučić, prva natjecateljica iz tima Indira, otpjevala je Ako je vrijedilo išta, veliki Vannin hit. Zatim je nastupila Ruža Janjiš s velikim hitom Demi Lovato Skyscraper. Posljednja natjecateljica koja je večeras izašla na pozornicu 'The Voicea'  bila je Eni Jurišić. Izvela je pjesmu Olivera Dragojevića Što učinila si ti.

Publika je glasovima spasila Ružu Janjiš dok je Indira izabrala Eni Jurišić. Show je napustila Lucija Lučić.

Sljedeća emisija showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' na rasporedu je u subotu 16. travnja u 20 sati na Prvom programu Hrvatske televizije, a program možete pratiti i na Drugom programu Hrvatskog radija.

'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' možete gledati preko službene internetske stranice, Facebooka i Twitter stranice, Instagrama te YouTube kanala. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija. Sve više korisnika mobilne aplikacije za android i iOS The Voice Hrvatska prati omiljene natjecatelje, ekskluzivne sadržaje i zabavlja se uz nagradne igre.