Predin i Dedić objavili novi album

Veliki autor, glazbenik i pjevač Zoran Predin te najbolji hrvatski pijanist Matija Dedić, u Zagrebu su predstavili novi album “Tragovi u sjeti 2”. Na albumu se nalazi 12 pjesama, od kojih su neke prekrasni prepjevi poznatih pjesama poput “Moja voda”, “Zažmuri”, Potraži me u predgrađu”, “Nebeska tema”, “Odmah kaži da” i “Odlazak” značajnih autora i izvođača koji su obilježili regionalnu glazbenu scenu.
Smatram da je ovaj album bolji od prethodnog iz jednostavnog razloga što smo imali puno zajedničkih svirki i sada je kreativni proces puno jednostavniji. Iako sam mislio da neke od ovih pjesama, uz dužno poštovanje autorima, neću nikada svirati, smatram da smo napravili dobre prepjeve, rekao je Matija Dedić.

Nastavak suradnje na novom albumu bio je potpuno prirodan proces između mene i Matije i smatram da smo napravili dobar posao. Plan za dalje je napraviti veliku koncertnu promociju, ne samo u regiji, već i diljem Europe te uživo predstaviti ove standarde u našem novom glazbenom ruhu, zaključio je Zoran Predin.

Prvi singl s albuma je pjesma Gdje poljupci krote lava za koji se upravo snima spot, a u prilogu pogledajte razgovor s kreativnim dvojcem.