Nek noćas pjesme plove - koncert u sjećanje na Damira Mihovca

'Tamburaši za dušu' gostovali su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska te najavili svečani koncert koji će se održati 25. travnja u KD Lisinski'Nek noćas pjesme plove - koncert u sjećanje na Damira Mihovca'

Zagrepčanin Damir Mihovac, Miki bio je jedan od najboljih hrvatskih tamburaša i aranžera tamburaške glazbe. Profesionalni glazbenik tijekom cijeloga života, uvijek spreman na šalu, širokog osmjeha i omiljen u društvu.  Bisernicu je počeo svirati još kao 10-godišnjak u markuševečkoj osnovnoj školi. Bio je koautor je i inicijator projekta tamburaškog Band Aid-a s pjesmom 'Ponosna Hrvatska' u ratnim vremenima 1991. A možda je najpoznatiji kao osnivač tamburaškog sastava Gazde i istaknuti član proslavljenih Zagrebačkih tamburaša. Tragično je preminuo u prometnoj nesreći 26. rujna 2015. Na koncertu u znak sjećanja na ovog legendarnog zagrebačkog tamburaša sudjelovat će Ex Panonia, Gazde, OSDS, Šarmeri, Tamburaši za dušu, Najbolji hrvatski tamburaši, Dike, Miroslav Navračić, Mustafa Šantić, Miki tribute band, Sanja Hajduković i Stjepan Jeršek – Štef.
 
Članovi ansambla 'Tamburaši za dušu' su Ivica Plivelić – Iva,  bas prim 1, Dražen Grgljanić Gršo, bas prim 2, Ivan Šarić, čelo, Franjo Žganec, bas, Marijan Bagarić Bager, kontra i Ante Prskalo na harmonici. U emsiji su odsvirali i svoj hit 'Zadnja želja'.