Kružnim intenzivnim treningom pripremite se za ljeto

Naslov sam govori. Dolazi ljeto i dvorane se pune. Svi kampanjci krenuli su na vježbe. Iako, znamo već, treba vježbati cijelu godinu, tek proljeće natjera one najljenije na akciju. No i to je bolje nego ništa.

Zato smo u Play Fitnessu za vas našli 'ljetno tijelo'! Kružni intenzivni trening. Vaš će trener biti Filip Perlić, kineziolog čiji će vas maštoviti program oduševiti. Vježbat ćete s bučicama i gumama, a različiti će rekviziti trening možda malo otežati, ali i učiniti ga zanimljivim i svaki puta novim. Trebat će vam dvije čarobne krpe, ali ne brinite to ćete dobiti ondje. Nažalost one neće vježbati umjesto vas, ali će vam pomoći u izvođenju izvrsnih vježbi.Onda ćete sve to moći ponoviti kod kuće, jer, nadamo se, vježbat ćete i u svom domu!

Dakle trening nije lagan, ali je vrlo učinkovit i već za mjesec dana vide se rezultati. Određene se vježbe ponavljaju u pravilnim vremenskim razmacima, a stanke su aktive. I tu nastupaju čarobne krpe koje vam pomažu da vaša stanka doista bude aktivna. Upoznat ćete različite mišiće na tijelu za koje niste znali, anatomija tijela postat će vam zanimljiva!

Uglavnom, zabavno je, učinkovito, teško, ali brzo se nauči i zadovoljstvo učinjenim je veliko!

Pogledajte vježbe koje vam daruje Filip.