Ivanka i Mrle predstavljaju svoj album kazališne glazbe 'Colours'

Danas u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM) naš poznati glazbeni i bračni par Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle predstavljaju hvaljeni album kazališne glazbe 'Colours'.  Kako su tekle pripreme za koncert provjerila je ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska.

Album 'Colours'  izdan je prije 60-ak dana, a na njemu je glazba koju suIvanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle stvarali zadnje dvije godina, za kazalište, performanse i film. Kad ljudima kažem kakav je to album preplaše se da nije možda prefilmski ili prekazališni, da moraju pratiti sve te predstave i ići na sve te performanse, inače to nema smisla. Ne, to su samostojeće pjesme, volim reći, koje mogu živjeti izvan prostora u kojem su nastale. Tome se i nadamo kao muzičari, ističe Ivanka.

Na predstavljanju albuma pridružuju im se i Frano Đurović kao dirigent jednog malog orkestra, uz glumce predstave 'Živjet ćemo bolje'  Senke Bulić koji će biti na instrumentima koje je Mrle izumio. Ako dođete u ZKM poslušati kako Mr. Lee i IvaneSky izvode kazališnu i filmsku glazbu, očekuje vas mnogo iznenađenja i gostiju.

Prije koncerta u zagrebačkom ZKM-u, gdje će Mr. Lee i IvaneSky predstaviti album 'Colours' jutarnja ekipa posjetila je Ivanku i Mrlu na probi pogledajte što ih je dočekalo: