Postoji li novac kojim se može kupiti sreća?

Postoji li ipak novac kojim se može kupiti sreća? Nećete vjerovati, ali ekipa Dobrog jutra pronašla je upravo takav, a otkrila im ga je jedna Ruskinja sa zagrebačkom adresom - Ljudmila Plančić.

Nekada je Ljudmila Plančić živjela bogatim društvenim životom u Moskvi, koji se nastavio sa suprugom i u Zagrebu. No, kada je suprug preminuo sve je nestalo i ostala sam sama. Priča svoju životnu priču ova 66-godišnja Ruskinja, koju je u Hrvatsku, prije 35 godina, dovela ljubav. Suprug je umro, a ona se snalazila, no u posljednje vrijeme osjećala se usamljenije nego inače unatoč društvu kćeri, unuke i zeta. I tada je pronašla svoj novi hobi. Pretražujući internet našla je sliku, kako kaže, novčanog drveta. Stara kineska legenda kaže da je to drvo koje rodi zlatni novac, a s njegovih grana past će on u ruke onoga tko ga protrese. I počela ih je izrađivati za svoju dušu, zaneseno ponekad i do ranih jutarnjih sati.

A sve što je potrebno je platno ili podloga, malo konopca i kovanice. Najinteresantnije kad je nekome potreban novac može ih skinuti sa slike slobodno, ističe Ljudmila. Izradila ih je već mnogo, a kreativnosti i ideja njoj ne nedostaje. Želja joj je prirediti i izložbu da svima pokaže što je to

A za gospođu Ljudmilu to će uvijek biti ono nešto što joj je uveselilo na trenutak turobne umirovljeničke dane. A novac on će doći to ja znam 100% , nećemo ostat bez novca, smije se Ljudmila.