Prednosti rada od kuće

Katarina Boban Filipančić iz Zagreba je hrabra osoba. Toliko da je samostalno otvorila svoju firmu gdje sama radi od kuće. Njezinoj tvrtki možete se obratiti ako pokrećete poduzeće te vam treba poslovna podrška, virtualna asistentica ili organizatorica.

Prije pola godine sam se odlučila otvoriti firmu, odlučila sam se za rad od doma kako bih bila više sa djetetom, imala više vremena za obitelj, da mogu istovremeno nešto skuhati i jer volim po noći dodatno raditi. Imam svoje radno vrijeme, sama si biram strukturu, ističe prednosti posla od kuće Katarina.

Rad od kuće utjecao je pozitivno na njezine obiteljske odnose. Moj odnos sa djetetom je puno bolji jer sam smirenija, bolje sam volje, a i imam više vremena za nju, nije cijele dane u vrtiću, odemo nekad u park, provodimo više vremena zajedno, dodaje.

Iako su poslovni rizici veliki, mogućnosti napredovanja kada ste poduzetnik, čini se, neiscrpne su. Kada si sam svoj šef imaš više vremena, osim standarda možeš raditi dodatne projekte. Evo, primjerice, ja sada radim na poslovnim planovima na engleskom jeziku za norveške investitore, a isto tako sam organizirala jednu edukaciju, to je jednodnevna radionica o raspolaganju svojim vremenom, priča Katarina dodajući kako vjeruje da je rad od kuće budućnost i sve više se žena odlučuje za to.

Vjerom u sebe i strašću prema poslu, vjerujemo kako Katarina utire staze prema uspjehu. Sretno!