Bokfest - kako biti izložen, a ne raditi ništa!

Jedinstvena izložba u svijetu na BOK festu: umjesto u kazalištu, glumci su i ove godine izloženi u središtu grada. Okupili su se Bjelovarčani kako bi vidjeli jedinstvene eksponate u salonu namještaja. Mnogi od pedesetak glumaca prvi su put bili izložbeni primjerci na Bjelovarskim odjecima kazališta dok su drugi na to već navikli.

To je idealna pozicija da si izložen, a da ne moraš ništa raditi! Odlična ideja! A nje se dosjetio -  Špiro Guberina. U trenucima odmora...

S gitarom u ruci, ispred stakla, Filip Šovagović na izložbi je pokušao i zaraditi. Nadao se da će zaraditi par sto hiljada kuna - kako bi ih potrošili preko puta.

Dok su oni zbrajali prikupljeni novac za okrjepu, njihovi kolege pokušavali su na dva kotača osvojiti alku. Iako su Gorana Navojca podupirali i brat Bojan Navojec, nećakinja i sin, osvojiti lovorike nije mu pošlo za rukom.

Na dva kotača, ali bez motora, sreća praćena upornošću osmijehnula se Ivanu Glowatzkom i Svenu Šestaku! Apetiti su porasli čak do Sinjske alke!

Baš raspravljamo kako bi se ove godine mogli prijaviti... Samo ne znam tko je onda konj? Ja sam konj? Bojim se da da, ražalostio se Glowatzki. 

Glumačka karavana ne staje. Bjelovarski odjeci kazališta na predstavama će se čuti do 11. svibnja.