Neobične cvjetne instalacije razveselile građane Koprivnice

Gradsko komunalno poduzeće koje vodi brigu o uređenju Koprivnice građane je iznenadilo novim cvjetnim instalacijama - dosad neviđenim u Koprivnici. Ideja djelatnika preuzeta je s putovanja najljepšim gradovima svijeta.

Šarena paleta umjesto u rukama slikara svoje je mjesto našla ispred Doma mladih u Koprivnici. A i neobični kišobrani, kojih ima nekoliko, privlače pozornost građana. Prkosit će kiši svojim nasadima.

Velika cvjetna instalacija dio je novog projekta gradskog Komunalca. Paleta je postavljena kod Doma mladih s obzirom da su tamo udruge i da se često odvijaju određeni programi. Mislili smo da jedan takav aranžman tom mjestu odgovara zbog likovnih udruga, kaže predsjednica uprave 'Komunalca' Maja Hleb.

Poglede prolaznika privlači i cvjetna gredica u obliku šešira na glavnom koprivničkom trgu. Šešir je ispunjen crvenim begonijama, a prostor oko šešira krasi alternatera, žute i naračaste kadifice te crvene i bijele begonije. No, to nije sve. U sklopu redovitog održavanja i uređenja najavljuju se nova šarena iznenađenja.