Vodimo vas u virtualnu šetnju novim Dnevnikom

Na veliki rođendan Hrvatske radiotelevizije 15. svibnja Dnevnik će se emitirati iz tehnološki najsuvremenijeg studija u Europi. 

U posljednjih mjesec i pol dana na njemu je radilo pedesetak HRT-ovih stručnjaka. Hrvatska radiotelevizija time na dan kad obilježava svoj veliki rođendan, 90. obljetnicu postojanja Hrvatskoga radija i 60. obljetnicu postojanja Hrvatske televizije svojim korisnicima daruje novo ruho omiljene televizijske informativne emisije.

Vizualno najatraktivnija novost je novi videozid od 20 četvornih metara koji se temelji na tehnologiji laserskoga fosfornog ekrana, a pruža niz inovativnih mogućnosti; od iznimne oštrine slike, interaktivnosti voditelja sa sadržajem preko dodira do uštede energije do 70 posto. Središnji je dio novoga videozida načinjen u obliku polukruga i time je jedinstvena instalacija u cijelom svijetu. 
 
Krenite u virtualnu šetnju novim Dnevnikom i pogledajte kako će izgledati novo ruho središnje informativne emisije Hrvatske radiotelevizije. 
Svi korisnici koji nas prate putem mobilnih uređaja virtualnoj šetnji novim Dnevničkim studijem mogu pristupiti ovdje.

Ne propustite biti uz prvi program Hrvatske radiotelevizije u nedjelju, 15. svibnja u 19.00 sati i premijerno pratiti Dnevnik 2 iz novog studija.