'Ono što voliš nije ti teško'

Anja i Marko svoje su karijere započeli u baletnoj školi, ali danas su profesionalni plesači latino-američkih plesova. Upravo se spremaju za veliko plesno međunarodno natjecanje, a dio repertoara izveli su i pred kamerom ekipe Dobro jutro, Hrvatska

Anja Lopert i Marko Ciboci u jednom su trenutku odlučili da se žele baviti latino-američkim plesovima. Izazov im je izraziti emocije i svoju osobnost pokretom u zadanim okvirima. Ono što voliš nije ti teško i ako mi se pruži prilika nadam se da ću ostati cijeli život u plesu, slažu se oboje. Zajedno treniraju nešto više od godinu dana. Početne poteškoće već su zaboravili, a ljubav prema onom što rade čine ih skladnim i uspješnim plesnim parom.

Sad se pripremaju za jedno od najjačih natjecanja u latino-američkim plesovima i vrlo su ponosni na to jer nitko u Hrvatskoj nije otišao tako daleko da bi se mogao natjecati na takvim jakim turnirima. Plešu, kako kažu, iz čiste ljubavi, ali ne zaboravljaju niti sportski aspekt natjecanja. Nije samo poanta da plešemo samo za sebe, nego i za publiku te da oni proživljavaju isto što i mi proživljavamo kad plešemo.