Daniel Craig više neće glumiti tajnog agenta 007

Britanski glumac Daniel Craig koji je od 2006. četiri puta nastupio u ulozi Jamesa Bonda, odlučio je da više neće glumiti tajnog agenta 007, piše u četvrtak dnevnik Daily Mail.

Četrdesetosmogodišnji glumac koji je 2005. izabran za nasljednika Piercea Brosnana, odbio je ponudu studija MGM-a vrijednu 88,5 milijuna eura da nastupi u dvama novim filmovima o tajnom agentu, piše britanski dnevnik prenoseći izjavu anonimnog izvora.

Daniel Craig je rekao čelnicima američkog filmskog studija MGM-a da ponovno tumačenje uloge Jamesa Bonda 'nije ono što bi htio', usprkos 'golemim novčanim iznosima' koji su mu ponuđeni, rekao je taj izvor. Na upit AFP-a, MGM nije htio komentirati informaciju.

Britanski kladioničari se sada klade na drugog engleskog glumca, Toma Hiddlestona kao nasljednika Daniela Craiga koji je glumio agenta 007 u 'Casino Royaleu' (2006.), 'Zrnu utjehe' (2008.), 'Skyfallu' (2012.) i 'Spectreu' (2015.).

Tom Hiddleston (35) je prošlog tjedna viđen u društvu Sama Mendesa, redatelja 'Skyfalla' i 'Spectrea' i Barbare Broccoli, koproducentice zadnjih filmova o Jamesu Bondu.