'I kad je previše, nije dovoljno'

Poznati hrvatski modni brend Boudoir ove godine slavi 15 godina postojanja, modnog i umjetničkog stvaralaštva na regionalnoj modnoj sceni. U povodu te obljetnice snimljena je kampanja za kolekciju 'Sweet Fifteen' koju je osmislio i snimio cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić koji potpisuje i set dizajn. Snimanje je ostvareno u suradnji s najboljim beauty stručnjacima u regiji, Saša Joković je radio šminku, Milena Maršić frizure, styling potpisuje Ivana Pavić. Modeli su Ivona, Goga i Tia.

Vjerne svome prepoznatljivom modnom rukopisu, koji svake sezone ostavlja bez daha sve fashioniste regije, svakoj novoj kolekciji Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić dodaju neke nove elemente.

U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao 'i kad je previše, nije dovoljno', ali u konačnici cijelina svakog modela je u svakom segmentu smislena te detalji opravdavaju i objedinjuju kolekciju koja je u duhu Boudoir estetike, izjavile su Morana i Martina.