Body shred, 30 minuta metaboličkog treninga

Body shred nova je metoda vježbanja koju nam u Fitness centru Tower donosi Sanja Žuljević, kineziologinja. Metoda dolazi iz Amerike i osmislila ju je Jillian Michaels. Riječ je o nevjerojatno efikasnom i zabavnom, metaboličkom treningu koji traje tek 30 minuta. Svi znalci fitness industrije kažu da je to 'inteligentni' trening.Što to znači?
Formula vježbanja je 3-2-1! 3 minute vježbi za snagu, 2 minute kardio vježbi i 1 minuta vježbi za trbušne mišiće. Zvuči jednostavno zar ne?
No to se u sekvencama ponavlja 30 minuta, a vaša stanka od 30 sekundi je 'aktivna' što znači da ne smijete zastati već hodate i naravno, smijete popiti malo vode. Body shred ne samo da troši kalorije i topi potkožno masno tkivo već doslovce to čini i 24 sata poslije treninga. Mnoge modifikacije vježbi jamče svakome mogućnost izvedbe. Laganim napredovanjem dolazite do optimalnog ponavljanja i vaši su rezultati tada bolji. Konstantno kretanje u 30 minuta treninga nije zamorno i ne osjećate zasićenost ponavljanjem jer se mijenjaju kombinacije.

I još nešto! Voditelji su presudni. Kao što je karizma Jillian Michaels i njezino promišljanje treninga dovelo do sjajnih rezultata tako i naša Sanja Žuljević na svojim treninzima postiže isti efekt. Vedra, poticajna, uporna Sanja objašnjava, bodri, pokazuje. I zato će vaš trening body shreda pokazati rezultate.