Ivica i Rijana - prijateljice i uspješne poslovne partnerice

Ivica Nola je modna perfekcionistica, Rijana Hodžić je lepršava kreativka, zajedno čine modni brend Nohaa poznat po primamljivo dizajniranim torbicama. Iako se poznaju cijeli život, njihova modna priča započela je na fakultetu kada su se zajedno prijavile na natječaj jednog modnog brenda te za njega trebale ručno napraviti čak 2000 broševa.

Nakon uspješno odrađenog izazova, odvažile su se otvoriti svoju tvrtku koja uspješno posluje već nekoliko godina. Sa samo 28 godina, pametno grade svoj brend kojeg vole i mnoge poznate Hrvatice. No, najdraže im je, ističu, vidjeti na cesti curu sa njihovom torbom.

Svoje torbice, nažalost, susreću i u obliku kopija, a nalaze ih čak i u susjednim državama. Trenutačno ne mogu ništa napraviti protiv toga ali, kažu, rade na tome da se zabrane.

U distribuciji i reklami poslužile su se alatom socijalnih mreža. Tako su njihove modne poslastice hit na facebooku i instagramu. A u trenucima visokih statistika nezaposlenosti u Lijepoj našoj, djevojke ponosno mogu reći kako su honorarno i zaposlile par starijih gospođa.

Njihova magična formula uspjeha jest entuzijazam koji proizlazi iz duhovne spone koja se zove prijateljstvo. Nadaju se da će nastaviti nizati poslovne uspjehe.