Premijera brodvejskog mjuzikla - u Čakovcu!

U Čakovcu je premijerno izveden mjuzikl Josip i čudesne boje njegovih snova - u maniri prave brodvejske produkcije, s raskošnim kostimima i odličnim pjevačima.

Raskošna kostimografija, pjesma i ples privukli su Čakovčane u Centar za kulturu. A neki su gosti stigli čak iz Sarajeva. Brodvejska priča sve je osvojila.

Divno je, divno, ekipa je savršena, oduševljena je gledateljica.

Iza mjuzikla stoji puno truda. Ali i odlična pjevačka ekipa. U glavnim ulogama  Dino Jelusić i Irma Dragičević. Uloga mi je jako dobro i brzo sjela, ima puno različitih emocija. U jednom trenutku sam faraon, u jednom rob ili kralj, zadovoljan je Dino. Lako je, uz dobru ekipu sve se da napraviti, ništa nije teško, pridružuje mu se u komentarima Irma.

Ovo je tek jedan od mjuzikala koji na hrvatske kazališne daske postavlja međunarodno kazalište Conerstone Arts Hrvatska.

Svaki mjuzikl je jako veliki projekt. U svakom našem mjuziklu ima stotinjak ljudi, nekad i dvjestotinjak. Samo na pozornici ima ih 60. Pronaći sve te ljude, uskladiti ih da odgovaraju likom, stasom, pjevanjem, glasom - to je izazov, a mi volimo izazove, kaže producent Vladimir Hoblaj. I najavljuje novi projekt. Na pozornicu će uskoro dovesti brodvejski hit Annie, čiju premijeru očekuju potkraj srpnja.