Ekocentar Zlatna greda - nova turistička atrakcija u Baranji

Baranja odnedavno ima još jednu turističku atrakciju - Ekocentar Zlatnu gredu. Uređen je uz pomoć novca iz europskih fondova. Da je riječ o punom pogotku potvrđuje i sve veći broj izletnika koji su umjesto gradskog asfalta za opuštanje odabrali baranjski krajolik.

Ispred kuće u zelenim baranjskim šumama opuštanje, za one željne aktivnosti adrenalinski park i mnoštvo sadržaja namijenjenih najmlađima. Najbolja je to pozivnica da se slobodno vrijeme provede u prirodi. Od igre na travi i na zanimljivom igralištu, do penjanja po umjetnoj stijeni. Uživaju sve generacije.

Cijeli je kompleks Eko centra Zlatna greda zamišljen za uživanje u prirodi. U kući se može i prespavati, hrana se ne mora nositi, a kad se umore od hodanja poučnom stazom, izletnici se mogu odmoriti i na travi. Sve je to uređeno u sklopu projekata i s nekoliko stotina tisuća eura iz europskih fondova.

Ekipa vrijednih ljudi iz Eko centra Zlatna Greda potvrdila je da dobre ideje padaju na plodno tlo, a Baranja je dobila još jednu turističku atrakciju.