Auto-moto spektakl ovog vikenda u Zagrebu

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by CIAK Auto održat će se ovog vikenda u Zagrebu. Najbrži automobili iz cijele regije pokazat će snagu svojih motora na stazi duljine 402 metra.

Osim uzbudljive utrke posjetitelje očekuje i natjecanje u jačini decibela automobilskih audio sustava, izbor Street Style za posebno turirane automobile, koncert grupe Vatra te brojni drugi popratni sadržaji.

Tijekom utrke bit će na snazi privremena regulacija prometa. Od danas, od 20 sati, pa do nedjelje ujutro, do 4 sata, zatvorena je za promet motornih vozila Avenija Dubrovnik od Cimermanove do Avenije Većeslava Holjevca. Od subote ujutro, točnije od noći petak na subotu od  0.30 pa do nedjeljke do 23 sata zatvorena je Avenija Dubrovnik od Cimermanove do Av. V. Holjevca i za tramvajski promet, a od petka navečer, od 20 sati, sve do noći subote na nedjelju do 4 sata ujutro zatvorena će biti i zapadna prometna traka Avenije Većeslava Holjevca u zoni raskrižja sa Avenijom Dubrovnik.

Što možete očekivati tijekom ovog auto-moto spektakla za Dobro jutro govorio je organizator Dario Ljubičić i Goran Gajić, višestruki prvak moto sporta.