Split 'zamantan od jubavi'

Ekipa mjuzikla 'Naša bila štorija' predstavila je svoj drugi singl i spot za pjesmu 'Manta me jubav' autora Nenada Ninčevića i Gorana Karana.

Pjesmom 'Manta me jubav'  Goran Karan, Danijela, Severina i Giuliano vode nas u sunčani Split 1970-ih godina, na rasplesanu rivu gdje su svi 'zamantani' od jubavi. Spot za pjesmu 'Manta me jubav'  veseli Splićani snimili su početkom svibnja, a u njemu su korišteni prvi snimljeni kadrovi Splita, iz filma 'Sunčani Split', koje je ustupio Državni arhiv.


Spot je razigran i šaren, baš kao i pjesma, a stare snimke Splita daju mu dodatnu čar. Bio je pravi užitak snimati ga i provesti dan s dragim ljudima u prekrasnom Trogiru. Nadam se da će se svidjeti i publici te da će i njima izmamiti osmijeh na lice, kazala je Danijela. I pjesma i spot su pozitivni i donose dobru atmosferu - pravi su lijek za loše raspoloženje. Ovo je tek početak 'Naše bile štorije' - jedinstven mjuzikl i još puno lijepih pjesama su pred nama. Jako se radujem onome što dolazi , kazao je Giuliano.

I oba autora ovog bajkovitog mjuzikla čija se premijera s nestrpljenjem iščekuje, zadovoljni su napretkom projekta, a svaki novi korak bliže premijeri samo potvrđuje da je na 'Našoj biloj štoriji' angažirana vrhunska ekipa - od autora, izvođača, redatelja, koreografa, kostimografa i drugih profesionalaca.
Što o spotu i mjuziklu kažu Nenad Ninčević i Goran Karana provjerila je splitska ekipa HRT-a: