Čak 65 luksuznih automobila na turneji hrvatskim gradovima

Prvi put u Hrvatskoj, od 17. do 19. lipnja, održat će se jedinstveni turističko-gastronomski projekt 'Pink Wing' - karavana luksuznih vozila u kojoj će od Zagreba do Zadra i natrag preko Nacionalnog parka Plitvičkih jezera sudjelovati 150 poslovnih ljudi.

'Pink Wing' je jedinstveni turističko-gastronomski događaj koji se prvi put održava u Hrvatskoj. To je projekt koji je izvorno hrvatski, s hrvatskim kapitalom, s tendencijom uključivanja hrvatskih partnera, rekao je na konferenciji za novinare predstavnik Organizacijskog odbora 'Pink Winga' Robert Bajs.

Karavana će 17. lipnja krenuti iz Zagreba, vozit će do Senja, Šibenika i Zadra, a na povratku u Zagreb preko Plitvičkih jezera. Sudionici će se preko Žute Lokve serpentinama spustiti do Senja, u čijem će središtu parkirati luksuzne automobile. Na putu prema Zadru nastavit će jadranskom magistralom, jednom od najljepših dionica Hrvatske

Luksuzne automobile građani će u Zadru moći razgledati na svjetski poznatoj lokaciji - Pozdravu suncu i morskim orguljama. Ova cijela priča je 'Lifestyle priča' i nikako nije utrka, za razliku od sličnih događaja, ocijenio je Bajs. Sudionici karavane, dodao je, visoko su pozicionirani poslovni ljudi koji su se odlučili za aktivan tip odmora radi promidžbe gradova, nacionalnih parkova i tvrđava. 

Cijela priča je turističkog karaktera i ideja je da se stranim investitorima i našim poslovnim partnerima koji su uključeni u projekt pokaže Hrvatska na jedan drugačiji način, ozbiljniji, kao prava turistička destinacija, istaknuo je Bajs. Jedno vozilo prima vozača i suvozača, a u cijenu je uključeno sve do najsitnijih detalja. Rekao je kako je dosad prijavljeno 65 luksuznih automobila, a očekuju i 10 sudionika iz stranih država.