Boho kolekcija za vruće ljetne dane

Poznata hrvatska dizajnerica Diana Viljevac pred samo ljeto predstavlja limitiranu resort kolekciju, idealnu za vruće ljetne dane.

Kolekcija, koju čini šest haljina i kombinezona, vrlo je prozračna i lagana. Prevladava bijela boja, koju ljeti svi vole nositi, jer naglašava preplanuli ten. Kroz cijelu kolekciju koja odiše boho stilom provlače se volani i nabori, koji su trenutačno najpopularnija inspiracija dizajnerima diljem svijeta. Da bi prekrasna ljetna priča bila zaokružena u potpunosti, tu je i nova kolekcija torba.

U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se sama osjećam udobno kada je ljeto i kada su visoke temperature, a želim bi chic i u trendu. To je ono najbitnije. Kao i uvijek do sada, nikada ne gledam što rade kolege, nego se trudim pratiti vlastiti autorski potpis koji se vidi iz moje prve kolekcije. Mogla bih reći da je svaka moja kolekcija poput nastavka na prethodnu, ali s malim pomacima, izjavila je Diana.

Prije točno dvije godine, dizajnerica je otvorila showroom u centru Zagreba.

Jako sam ponosna na sve ono što sam uspjela postići u karijeri, ali posebice u posljednje dvije godine otkad sam sa svojim timom otvorila showroom u samom centru Zagreba. Sretna sam što su kupci prepoznali i našu aplikaciju za mobitel, redizajnirani portal i Instagram, te sam izrazito ponosna na to da imam svakodnevne povratne informacije klijenata, što mi je izrazito bitno za napredak i razvoj sebe, ali i brenda. Nadam se da će i nova resort kolekcija opravdati sva njihova očekivanja, izjavila je.