Službeno otvorena manifestacija 'Ljeto u Varaždinu'

Varaždin se u četvrtak grijao na 32 celzijeva stupnja, što je idealno vrijeme i za službeno otvorenje manifestacije 'Ljeto u Varaždinu'.

Ovogodišnji program obuhvaća bogat popis koncerata, predstava i drugih kulturnih i zabavnih događanja, koji će se odvijati na pet lokacija u gradu: na Kazališnom trgu i u atriju Starog Grada kao već standardnim lokacijama te na Trgu Miljenka Stančića i Kapucinskom trgu. Tu je i glavni gradski trg, kojeg ovakve manifestacije nikako ne smiju zaobići.

Pripremljeno je dječje nogometno igralište, igralište za odbojku na pijesku, a imamo i bar na plaži te dobru ugostiteljsku ponudu. Eto, volimo reći, ako ne možemo tijekom ljeta na more, mi smo doveli dašak mora ovdje, kažu u Turističkoj zajednici Grada Varaždina.

Najavljeno je kako će na Kapucinskom trgu i Kazališnom trgu, kod fontane te na Stančićevom trgu Varaždinci moći uživati u preko 100 zanimljivih događanja tijekom mjesec dana. Moći će birati između koncerata raznih glazbenih žanrova, brojnih plesova te sportova svih vrsta.