Emotivna Adele oduševila Glastonbury

Pop zvijezda Adele oduševila je posjetitelje glazbenog festivala u Glastonburyu emotivnim nastupom prepunim topline i ljubavi, piše u nedjelju BBC.

Mnoštvo obožavatelja pred pozornicom svim se silama propinjalo ne bi li vidjeli Adele koja je nastup otvorila hitom 'Hello'. Provalu oduševljenja izazvala je kada je u stihove pjesme ubacila 'Sanjam Glastonbury'. Glastonbury mi je sve na svijetu. I to ozbiljno mislim, rekla je. Oduvijek sam ovdje željela nastupiti, no bilo me je strah, dodala je.

Potom je na scenu pozvala jednu djevojčicu iz publike i rekla kako na festival dolazi još 'otkako sam bila tvoje dobi' te je s njome napravila selfie. Britanska pjevačica, poznata po velikoj tremi pred publikom, na kraju 90-minutnog nastupa rekla je: Najprije se nisam željela popeti na pozornicu, a sada ne želim sići.

Ushićenje kojim je dočekana u suprotnosti je s njezinim posljednjim nastupom na Glastonburyu 2007. kada je tek spremala svoj prvi album. Devet godina poslije, Adele je najveća britanska pop zvijezda koja je samo posljednji album '25' prodala u 19 milijuna primjeraka.