'More knjiga' na Zrinjevcu

I ove će godine zagrebačku kulturnu scenu tijekom ljeta obogatiti književno-zabavna manifestacija 'More knjiga'. U organizaciji izdavačke kuće Lumen od danas do 6. srpnja popularni središnji gradski park Zrinjevac postao je plaža na kojoj posjetitelji od 10 do 23 sata, osim u čitanju, mogu uživati u gastronomskoj ponudi i ostalim popratnim sadržajima.

Na 240 četvornih metara parka Zrinjevac prostire se pješčana plaža, ležaljke, suncobrani, pregršt knjiga, a doživljaju prave morske atmosfere doprinosi bogata gastronomska ponuda ugodna glazba.

Svakog dana od 17 do 20 sati održava se Book&Cocktail Happy Hour, koji će donositi dašak tropske atmosfere uz koktele nazvane po svjetskim bestselerima te knjige po posebnim cijenama.

U sklopu drugoga izdanja zagrebačkog Mora knjiga održat će se Surf&Book Party gdje će u subotu uvečer mladi zagrebački umjetnici svoju viziju užitka čitanja i svijeta knjiga prenijeti na surf daske. Osim čitanja na zagrebačkoj plaži, posjetitelji će moći samostalno ukrasiti bilježnice ili platnene torbe zabavnim, ljetnim i književnim motivima u Lumenovom kreativnom kutku, a za one malo hrabrije pripremljene su posebne književne tetovaže.