Samo vi i vaše tijelo

Kada sam upoznala Marina Bašića najprije me osvojila lakoća rada s njim. Sve s osmijehom i sve se može. Prostor u kojem radi ova ekipa jednostavno odiše dobrom energijom i želite vježbati s njima.

Zato je upoznavanje s 'trenerom svih trenera' Stevom Maxwellom bilo jednostavno. Ovaj zanimljivi Amerikanac čija je jedina imovina poštanski pretinac negdje u SAD-u i koji putuje svijetom i podučava tehniku bodyweight osvojit će vas jednostavnošću, izvrsnom metodikom, poticajnim načinom vođenja treninga. Strogoća i inzistiranje na tehnici kao najsavršenijoj obrani od ozljeda postat će vaš način rada.I baš zato što se tehnika temelji na vama samima, na vašem tijelu i što je pokreće vaš um, daje vam mogućnost nesagledive snage, izdržljivosti, fleksibilnosti i doslovce zdrav duh. Nema rekvizita, samo vi i vaše tijelo. Vjerujte, mogućnosti su mnogobrojne.

I zato ću vam citirati moto dvorane Basic gym one - tradicija! 'Basic gym one u svom radu podržava tradiciju, ali kreira i primjenjuje nove metode treninga. Dolaskom u naš prostor ne očekujte komfor, već izazove. Kroz naš rad naučili smo da se velike stvari događaju tek kada napustimo zonu ugode. Svaki trening je putovanje na mjesto u kojem imate priliku upoznati stvarnog sebe – srušiti barijere, testirati tijelo i um te ostvariti ono što ste do jučer smatrali nemogućim. Iskustva koja ste stekli promijenit će vaš pogled na svijet te istovremeno osnažiti vaše tijelo i vaš um.'