U Tisnom počeo Love International festival

Sezona ljetnih zabava na otoku Murteru i službeno je otvorena. Počeo je Love International festival, jedan od sedam festivala elektronske glazbe koji će se ovoga ljeta održavati u Tisnome.

Zahvaljujući njima to je mjesto ove godine uvršteno u Top 10 europskih festivalskih odredišta, a na Murter su stigle tisuće turista, većinom iz Velike Britanije. Na lokaciji The Garden, festival se održava do 6. srpnja, a u ponudi je nekoliko različitih pozornica s mnoštvom izvođača te zabavni i party sadržaji. 

Na ovaj festival dobrih vibracija s dobrom i veselom glazbom prvi dan je stiglo 2000 posjetitelja, a organizatori se hvale kako je prošle godine ostvareno čak 35 tisuća noćenja. U idućih tjedan dana najavljeno je preko 200 izvođača iz više od 30 zemalja. 

Na lokaciji The Garden u Tisnom ovoga se ljeta odvija ukupno sedam festivala. Uz Love International koji traje od 29. lipnja do 6. srpnja, tu su i Electric ElephantSuncebeat, Movement Croatia, Soundwave, Dekmantel Selectors, a novost je i Defected Croatia, festival koji se do sada održavao na Ibizi, a ove godine od 11. do 15. kolovoza po prvi puta će se održati u Hrvatskoj.